Glaszuiger viavac GBL2 huren? Lage huurtarieven bij Ventura Verhuur.

Glaszuiger viavac GBL2

,-

Huurprijs op aanvraag

De Glaszuiger viavac GBL2 is ontwikkeld om verschillende soorten vlakglas eenvoudig te plaatsen. Door zijn compactheid is deze glaszuiger breed inzetbaar voor o.a. grote glazen gevelelementen, ruiten tussen gevel en steiger of bij lange glaspanelen voor serres.

Klein formaat voor verschillend vlakglas

Door de veelzijdigheid in vlakglas zijn er vaak meerdere hijsgereedschappen nodig. Met de VIAVAC GBL kunnen alle standaard glasformaten worden gehesen. Mede dankzij het functionele design is deze glaszuiger eenvoudig te assembleren. Binnen 2 minuten kunt u al aan de slag!

Veelzijdig en compact met maximaal hijsvermogen

De VIAVAC GBL is ontwikkeld om verschillende soorten vlakglas eenvoudig te plaatsen. Door zijn compactheid is deze glaszuiger breed inzetbaar voor o.a. grote glazen gevelelementen, ruiten tussen gevel en steiger of bij lange glaspanelen voor serres. Door het innovatieve korte ophangoog is hijsen in kleine ruimtes ook mogelijk. Met een hijs- of minikraan kan vlakglas onder een overstek worden geplaatst. De VIAVAC GBL is geschikt om glaspanelen tot 250 kg te plaatsen. Door middel van extensies is het apparaat uit te breiden tot een hijsvermogen van 500 kg.

Huurprijs is op aanvraag. Vraag dan om een scherpe prijs door contact op te nemen.

Glaszuiger viavac GBL2 huren? Lage huurtarieven bij Ventura Verhuur.

Functies:

  • 90° kantelmechanisme met blokkeringsmogelijkheid iedere 18°
  • 360° draaien met borgingsmogelijkheid in 8 posities

TECHNISCHE GEGEVENS:

  • Hijsvermogen - 250 kg (GBL2 Basis) - 500 kg (GBL2 Verlengd)
  • Eigen gewicht - 32 kg (GBL2 Basis) - 48 kg (GBL2 Verlengd)
  • Vacuümcircuit - dubbel circuit (GBL2 Basis) - dubbel circuit (GBL2 Verlengd)

Voor zowel kleine als grote ruiten

Bij vrijwel elk project worden glasformaten met verschillende gewichten geplaatst, maar u wilt natuurlijk niet voor elke ruit een andere glaszuiger gebruiken. Daarom is de VIAVAC GBL met extensies uit te breiden. Zo kunt u glas van verschillende formaten hijsen. De afmeting kan variëren van 400×900 mm tot 4.500×2500 mm. Dankzij de verlengmogelijkheid tot maar liefst 2 meter, biedt de VIAVAC GBL extra overspanning bij ruiten met een lengte van 4.500 mm. Hierdoor breken ruiten niet onder hun eigen gewicht.

Vlotte montage, ook op moeilijk bereikbare plaatsen

Deze kleine, krachtige glaszuiger heeft niet alleen een groot hijsvermogen, maar is ook nog eens voorzien van een dubbel vacuümcircuit. Met een dubbel werkend vacuümcircuit is het gebruik van een extra valbeveiliging niet vereist. Zo bespaart u tijd. Voor glasmontage op moeilijk bereikbare plaatsen is de VIAVAC GBL optioneel leverbaar met een radiografische afstandsbediening. Dit is een groot voordeel bij het monteren van binnen naar buiten.